Rafturi metalice si sisteme de depozitare

INFO!
Posibil ca pe unele dispozitive mobile sa nu se afiseze in intregime meniul derulant de la rubrica "Rafturi metalice", pentru a accesa un anume tip de raft / sistem de depozitare, alege-l din lista afisata mai jos.

GS Metalic Rack comercializeaza o gama larga de rafturi metalice pentru depozitare usoara, arhivare, anvelope dar pot fi folosite si in domeniul casnic ca rafturi pentru debara / camara, balcon, sau chiar dormitoare. Rafturile metalice comercializate de noi sunt practice, modulare, usor de montat sau demontat, foarte utile in uz industrial dar si casnic.

Rafturi metalice depozitare usoara


Constituie solutia optima pentru depozite in care este necesara depozitarea paletizata. Rafturile sunt modulare, se poate configura inaltimea etajelor in functie de inaltimile paletilor dar trebuie tinut cont si de caracteristicile utilajelor cu care se acceseaza marfa.

Rafturi metalice depozitare usoara


Rafturile metalice de tip drive-in sunt create pentru a optimiza la maxim spatiul destinat depozitarii.

Depozitarea pe rafturi Drive-In este utila atunci cand exista multi paleti cu acelasi tip de marfa, deoarece acest sistem este conceput pentru depozitare tunelizata (depozitare FIFO (primul intrat - primul iesit) sau LIFO(primul intrat - ultimul iesit)).

Rafturi metalice depozitare drive in


Rafturile metalice gravitationale sunt rafturi dinamice si sunt considerate cea mai optima solutie in materie de depozitare marfurilor paletate.

Rafturi metalice gravitationale


Rafturile metalice Cantilever au fost create pentru rezolvarea problemelor legate de depozitarea marfurilor agabaritice precum: profile, foi de rigips sau PAL/OSB, tevi, bare, bobine de cablu sau hartie si chiar paleti.

Rafturi metalice depozitare tevi, bere, profile, bobine

Sistemul de depozitare tip Planseu intermediar montat intr-o cladire (depozit, showroom) este solutia cea mai optima de a dubla sau chiar tripla suprafata de depozitare.

Acest sistem SOPALCO SIGMA a fost studiat in cele mai mici amanunte de catre un staff de ingineri proiectanti, oferind un produs garantat in siguranta si soliditate pentru materialele si tehnologia utilizata.

Planseu intermediar - sistem de depozitare

Ca si structura este foarte asemanator sistemului de rafturi Drive In, doar ca in acest caz, echipamentul de ridicat(stivuitor) nu mai intra in tunel, acest lucru o face naveta radio preluand paletul de la intrare in tunel si deplasandu-l spre celalalt capat al tunelului spre o locatie libera.

Rafturi metalice cu Radio Shuttle(navete radiocomanda)

Sistem de depozitare acumulata ce permite o depozitare de pana la 4~5 paleti in adancime. Toti paletii de pe fiecare nivel cu exceptia ultimului vin depozitati pe o serie de carucioare care se deplaseaza inainte/inapoi pe sine glisante.

Rafturi metalice Push Back

Galerie foto rafturi

1 / 6
Raft Cantilever
2 / 6
Rafturi gravitationale
3 / 6
Rafturi Drive In
4 / 6
Rafturi Idea5
5 /6
Rafturi paleti
6 /6
Radio Shuttle(naveta radiocomanda)