Menu
GS Metalic Rack

Sistem de depozitare de tip planseu intermediarMezzanine si structuri pe mai multe niveluri cu aplicabilitate la 1, 2, 3 nivele.

Sopalco

Sistemul de depozitare tip Planseu intermediar montat intr-o cladire (depozit, showroom) este solutia cea mai optima de a dubla sau chiar tripla suprafata de depozitare.

Acest sistem SOPPALCO SIGMA a fost studiat in cele mai mici amanunte de catre un staff de ingineri proiectanti, oferind un produs garantat in siguranta si soliditate pentru materialele si tehnologia utilizata.

Soppalco Sigma a fost conceput pentru a suporta diferite incarcaturi, avand mai multe dimensiuni.

Podeaua poate fi din PAL ignifugal sau din tabla profilata de tip C cu diverse aspecte ( neted, perforat si cu striatii ).

Este un produs destul de versatil la care se pot adapta cu usurinta si alte tipuri de rafturi.
Simplitatea sa constructiva, permite un raport calitate / pret foarte bun.

Acest sistem de depozitare de tip planseu intermediar (platforma, mezanin) este un sistem modular autoportant si poate fi transformat in show-room, camere frigorifice, birouri, magazin cu etaj, depozit, service auto etc. si are accesorii precum scari de acces, porti incarcare/descarcare, balustrada, podea din tabla neteda, tabla forata, PAL ignifugal, podeaua poate fi pentru depozitare usoara sau grea, de trafic.

Poate fi montat si in aer liber nu doar intr-o incinta cu acoperis.
Soppalco este un sistem adaptabil ce ofera posibilitatea de a fi personalizat si poate fi transformat intr-o cladire fie de birouri sau showroom si poate fi parte intergrala a unui depozit sau a unei fabrici.


Alte imagini